diumenge, 26 d’octubre del 2008

VIIª Cursa Popular d´Hivern 2008

  • La Cursa Popular de Sant Climent es celebrarà al nostre poble el dia 23 de novembre a partir de les 10 del matí. Us esperem a tots!


  • També, segons el Reglament, les inscripcions es podran fer anticipadament a partir del mateix dia a la recepció de l'Ajuntament, en horaris d'oficina, per telèfon en el número 93 658 07 91 (fins el dijous dia 20 de novembre) i el mateix dia de la cursa, fins 30 minuts abans de la primera sortida.
  • En qualsevol cas, els pitralls es recolliran a les taules de sortida el mateix dia 23 de novembre, fins a 30 minuts abans de la primera cursa.

Per a més informació podeu fer consultes en les següents adreces:

  • http://eltrencaclosques.ppcc.cat/
  • http://santclimentdellobregat.cat/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

RÉCORD DE PARTICIPACIÓ !
567 Inscrits i 467 corredors arribats. GRACIES!

De part de l'organització de la Cursa de Sant Climent volem donarvos molt sincerament les gracies per la vostra participació. Vosaltres sou l'esperit de la Cursa. Volem donar també les gracies a tots els voluntaris que d'una manera u altrea, cadascú al seu lloc, han fet fosible aquest esdeveniment tan especial, i també a l'Ajuntament de Sant Climent que només ha possat facilitats al seu desenvolupament. A tots plegats, gracies.
Per a nosaltres, i també aixó es despren dels vostres comentaris, aquesta Cursa a esta un éxit, no sols de participació -hem batut totes les previsions 586 corredors inscrits i 467 corredors arribats (tot un repte per a nosaltres)-, sinó especialment en la seu desenvolupament. Esperem que també ens sapigueu disculpar els errors que inevitablement puguem haver comés, dels quals prenem nota de cara a millorar la organització encara més l'any que ve.
A tots, una vegada més: GRACIES! Ah, i us esperem l'any que ve!

CLASSIFICACIONS:
http://eltrencaclosques.iespana.es/eltrencaclosques/CLASSIFICACIONS%20CURSA%202008.htm

Anònim ha dit...

Podeu fer un cop d'ull als següents foros d'internet:

http://mossenhoms.netfreehost.com/viewtopic.php?p=7877&mforum=mossenhoms#7877

http://www.corredors.cat/index.php?topic=4406.0